Bliv sponsor


 

Hjælp os med at hjælpe

Er der nogen store firmaer, som vil hjælpe en rejseorganisation for mennesker med et handicap?

Vi hedder handi-Travel-Info og vi er en rejseformidlingsorganisation for mennesker med et handicap. Vi hjælper med at finde det rigtige feriecenter både i Danmark og i udlandet, og alle i Handi-Travel-Info arbjeder frivilligt, og vi er selv mennesker med et handicap.

Vi har eksisteret siden 1997 og vi har levet af fonde og nu har Handi-Travel-Infos (HTI) leder taget den beslutning at lave et opslag og spørge om der er nogle store firmaer, som vil hjælpe os med et halvstort sponorat? Det har vi meget brug for, fordi vi hjælper mange mennesker, når de vil ud og rejse eller på lang weekend, og vi tager også ud og holde foredrag om rejser.

Det med at leve af fonde og være usikker hele tiden om man overlever, selvom vi passer på vores penge, så er det lidt en usikker situation at være i. Det håber HTI at I forstår. HTIs leders navn er John Busk Sørensen og I er velkommen til at skrive til ham på jbs@handi-travel-info.dk eller ringe på 2175 5628 eller på 4018 1456.


 

Bliv sponsor eller annoncør på Handi-Travel-Info, så hjælper I os med et vigtigt arbejde. Her kan du kombinere PR med en god gerning.

Se vores annonceringsmuligheder i denne PDF-fil.