Best Western Hotel Oasia. ( Aarhus C).

 
 
Hotellet er meget egnet til kørestolsbrugere - næsten overalt. Men toiletterne på værelserne er ikke handicapegnede, dog hvis man er gående handicappet så kan man bruge toiletterne på værelserne. På den baggrund vil Handi-travel-info anbefale Oasia hotel at de får 4 handistjerner og ikke 5 på baggrund af at toilettet ikke er handicapegnet.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Kriegersvej 27-31
8000 Århus C
 
Telefon:
87 32 3715Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er 1 handicapparkeringsplads lige ude ved hovedindgangen og belægningen er brosten.
Indgangsparti:
Der er fliser ved indgangen og automatisk skydedør, når man lige kommer ind så der to glasdøre.
Reception:
Fra indgang over til receptionen er der niveaufrit og receptionen er i meget fin højde til kørestolsbrugere. Der er nemt at tale med receptionisten.
Elevatorer:
Elevatoren er i normal størrelse med disse mål: effektiv dørbredde: 90 cm., indvendig bredde 110 cm. og indvendig længde 190 cm.
Hotelværelser:
Er egnet til kørestolbrugere med disse mål: effektiv dørbredde: 80 cm. og når man kommer ind er der normal plads og man må gerne flytte rundt på møblerne, så man kan få mere plads.
Badefaciliteter:
På hotelværelset har man et uegnet toilet til kørestolsbrugere.
Restaurant:
Hotelrestauranten har meget god plads og den har nogle små borde som er nemme at komme ind under for kørestolsbrugere. Der serveres kun morgenmad i restauranten har en rampe som går meget fladt nedad med højde på 1 meter og længde på 20 meter.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.