Radisson SAS Scandinavia Hotel Århus

 
 
Hotellet er en del af Århus Kongrescenter, som er meget centralt beliggende i Århus. Centeret rummer excl. forretninger, restauranter og der er mulighed for at gå til koncerter. Fra hotellet er der let adgang til Århus midtby.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Margrethepladsen 1
8000 Århus C
 
Telefon:
8612 8665



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Handicapparkering - 2 stk. - 50 meter
Indgangsparti:
Hotellets egen indgang har en tyk kokosmåtte, som gør det svært at køre igennem en karruseldør. Man kan dog benytte en anden indgang, som er bredere og uden måtte.
Elevatorer:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er tre elevatorer.
Hotelværelser:
ktiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er fire handicapværelser. Værelserne har en størrelse, sådan at det kan blive nødvendigt at flytte den ene lænestol, for at gøre plads til både evt. en el-kørestol og personlift. Personliftens ben kan sagtens gå under sengene. Der er en dør mellem handicapværelset og det næste værelse, således at man f.eks. kan have sin hjælper derinde. Man kan fint benytte sig af de "almindelige" værelser.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er armstøtter, opklappeligt badesæde, håndbruser med lang slange og et afløb, sådan man kan sidde på WC og tage bad. Hvis man har sin toiletstol med, kan man benytte de "almindelige" værelser.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.