landal green parks feriepark Middelfart

 
 
Middelfart Resort ligger tæt ved Lillebælt og grønne omgivlser. Stedet råder over 121 huse på 75 m2 med plads til 6 personer. Husene er røgfrie og har en solrig gårdhave. Alle husene er stort set identiske. Hvert hus indeholder 1 stue med brændeovn og TV, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 2 køjepladser, 1 køkken og 2 badeværelser. Der er god adgang fra stuen ud til gårdhaven. Hvis der er særlige behov elle ønsker til indretningen af husene eller ekstra opredninger, skal man gøre opmærksom på dette ved bestillingen. Stedet er meget behjælpelige.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Oddevejen 8
5500 Middelfart
 
Telefon:
+45 6340 1906

E-mail:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Parkeringspladsen er belagt med fliser og anden hård belægning, og der er handicapparkeringspladser.
Indgangsparti:
Ved indgangen til husene bliver der opsat en rampe. Døren ind til husene har en fin bredde (80 cm). Desuden er der en meget bred skydedør til stuen, som kan fungere som adgangsvej ind i huset.
Reception:
Man kan gå direkte fra parkeringspladsen og ind i receptionen.
Elevatorer:
Elevatoren har en fin størrelse. Døråbningen er på 90 cm, dens mål er 150 cm x 130 cm(l x b).
Værelser:
Alle husene har 2 soveværelser og 2 badeværelser med plads til i alt 6 personer. Der er mulighed for ekstra opredning hvis det oplyses ved bestilling.
Soverum:
Det er kun det største soveværelse der er handicapegnet. Det andet er et lille smalt soveværelse, der ikke er handicapegnet. Sengehøjden er 46 cm og der er frihøjde under sengen.
Køkken:
Køkkenet er lille og i forbindelse med stuen. Det er ikke indrettet så handicappede kan betjene det. Der er ingen friplads under vask eller komfur.
Badefaciliteter:
Husene har 2 badeværelser. Dog er det kun det badeværelse der er tilstødende til det store soveværelse der er handicapegnet. Det skal bemærkes, at det kun er hus nr. 111 der har armstøtter ved toilettet. Det er muligt at tage bad på toilettet, da håndbruseren kan nå over til toilettet. Det er desuden muligt at få en badestol ind på toilettet hvis den er under 58 cm i bredden.
Elektricitet:
Der er almindelige stikkontakter med 220 V. og mulighed for at bruge trådløst internet.
Restaurant:
Stedet har en fin restaurant, hvor der er god plads til kørestole.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.