Feriehus 2 Brons

 

Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Sommerhus
Adresse:
Tingvej 39B
6780 Skærbæk
 
Telefon:
28 13 68 06



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er handicap parkeringsplads. P-pladsen er belagt med fliser.
Indgangsparti:
Du kommer fra asfaltvej, og kommer til sommerhuset, hvor der er grusvej. Fra p-pladsen til huset er der fliser.
Opholdsstue:
Der er en effektiv døråbning på mindst 77 cm. Der er en vende-/friplads på mindst 130 x 130 cm. Der er adgang til terasse eller balkon/altan uden trin, og den effektive døråbning er på mindst 77 cm.
Soverum:
Der en effektiv døråbning på mindst 77 cm. Der er en vende-/friplads på mindst 130 cm x 130 cm. Der er adgang til terasse eller balkon/altan. Længden fra gulv til topmadras er målt til 45 cm. Der er en frihøjde under sengen(e) på mindst 18 cm (er nødvendig i forhold til personlift).
Køkken:
Der er en effektiv døråbning på mindst 77 cm. Der er friplads under køkkenbord og håndvask, og man kan nå køkkenskabe og køleskab.
Badefaciliteter:
Der en effektiv døråbning på 77 cm. Der er en vendeplads på mindst 130 cm x 130 cm, fri af dørens opslagsareal og inventargenstande. Der er en friafstand foran håndvask på mindst 130 cm. Der er en friplads ved en side af WC på min. 80 cm. Der er en friplads på min 130 cm foran WC. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er spabad. Bruseren sidder ikke fast. Der er ikke lukket bruseniche. Der er håndbruser. Håndbruseren kan nå toilettet. Der er armstøtter ved toilettet.
Hjælpemidler på stedet:
På stedet er der hjælpermidler i form af armstøtter til toilet, og 1 elseng.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.