Sommerhus Fur

 
 
Det er et meget egnet sommerhus til fysisk handicappede med sine hjælpere eller mor og far eller som gruppe. Der er en kørestolsegnet sti til fjorden. Godt badevand. Terrassen er meget meget stor (300 m2)og den går rundt om huset med mulighed for at komme ud af stuen og soveværelset og også når man går ud af hovedindgangen. Udlejning af sommerhuset foregår på den måde ved at kontakte Handi-Travel-Info eller husejer som hedder Jørgen Riber tlf 40198458. Sommerhuset er ledigt fra uge 5 2009 (lørdag d. 24/1 2009).


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Sommerhus
Adresse:
Thøgersvej 2
7884 Fur
 
Telefon:
28136806

Hjemmeside:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er parkeringsplads lige ved sommerhuset, ikke nogen decideret handicapparkeringspladser, man må bare parkere lige uden for døren.
Indgangsparti:
Fra carport er der træbelægning som fortsætter op af rampen (som også er træbelagt) til hovedindgangen.
Opholdsstue:
Når man kommer ind af hovedindgangen, hvis man går lige ind så kommer man ind i en meget stor stue som er meget lys og dejlig og god plads til el-stole. Og også håndstole.
Soverum:
Soveværelset er med døre på 90 cm. Der er fin plads og man må gerne flytte rundt på møblerne hvis det er nødvendigt, så bliver der 130x130 cm friplads. Der er adgang til terrasse med dobbelt terrassedør. Sengehøjde fra gulv til top af madras: 40 cm. Frihøjde under seng på mindst 18 cm.
Køkken:
Stue og køkken er ud i et. Hvis man holder på siden ind mod køkkenbordet kan man komme helt tæt på
Badefaciliteter:
Døråbning er på 90 cm. Der er 130x130 cm fri vendeplads. Der er 130 cm. fri afstand foran håndvasken. Frihøjde under håndvasken er på 100 cm. Der er 80 cm. friplads ved siden af wc. Foran wc er der en friplads på min. 130 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Bruser sidder ikke fast. Der er badekar. Ikke lukket bruseniche. Der er håndbruser. Der er ikke armstøtter på toiletet, men dette kan arrangeres.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.