Grenaa Strand Camping. ( Grenaa, Djursland).

 
 
Du kan leje hytter og campingvogne - og i højsæsonen spise i vores café. Supermarkedet har et righoldigt udvalg. Her finder du dagligvarer, friskbagt brød, aviser og ugeblade, campingartikler og meget mere. Gode servicebygninger med køkkener, baderum og handicaprum. Børnesanitetsafdeling m. gulvvarme, bruserum, toiletter og opvarmet puslebord. Aktivitetshus med indendørs legeland og Tv-stue. Fiskerenseplads og dybfrysere til din fangst. Flot og spændende opvarmet swimmingpool med separat børnepool og vandrutsjebane. Vi kan også tilbyde mange andre aktiviteter. Hør bare her: minigolf, flere legepladser, stor og lille hoppepude, trampoliner, bordtennis, skak, boldbaner, junglesti, beachvolley og basketball, spillemaskiner, mooncars, petaquebane og netcafe (med gratis trådløst Internet dog be...
Læs mere



Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Camping
Adresse:
Fuglsangvej 58
8500 Grenå
 
Telefon:
86321718



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Ikke specielle handicapparkeringspladser, men parkeringspladser er belagt med fliser
Køkken:
Der er en effektiv døråbning på over 77cm og der er fin friplads under alle borde. Der er en rampe på 14 cm høj og 90cm længde op til køkkenet.
Badefaciliteter:
Der er en effektiv døråbning på over 77cm. Der er vendeplads for kørestol på over 130 x 130cm. Der er en tilgængelig håndvask hvor der er fri afstand foran på over 130cm. Frihøjden under vasken er 65cm. Den ene side af toilettet har over 80cm friplads. Foran wc er der friplads på over 130cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere, der er ikke badekar. Brusenichen er ikke lukket, der er en håndbruser der kan nå toilettet. Der er en armstøtte ved toilettet.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.