Mennesker med et handicap vil også have mulighed for at flyve luftballon!

Status, november 2020

Handi travel info har besluttet at pakke projektet om at komme op at flyve i luftballon, ned i de næste par år. Dette er vi nødt til, da vi er i en tid præget af corona, så det er vanskelig for folk at give støtte, selvom det er et hammer fedt projekt. Derudover at vi fundet ud af, at projektet er for stort for handi travel info at have alene, så vi håber meget at vi kan finde en samarbejdsparter, hvis vi tager det frem igen om et par år. Så er vi flere om at få projektet ud i virkeligheden.

Vi har også fundet ud af, at det er et dyrt projekt vi har sat igang. Så hvis vi skal kunne gennemføre det, håber vi også meget at finde nogen som har mulighed for at hjælpe os med at finde midler.
Men nu må vi altså pakke luftballonsprojektet ned i en papkasse i et par år, og vi skal nok finde det frem igen.
Med venlig hilsen fra hele holdet bag handi travel info.


Projektbeskrivelse

Handi Travel går i luften og selvom man har et handicap, så er det vigtigt at prøve sine grænser af, og hvem har tænkt på, om der var mulighed for at komme op i en varmluftballon. Det har Handi Travel Info, fordi HTIs leder har prøvet i hans sommerferie for to år siden, at undersøge om handicappede kan komme op og få en tur, og han går ind i en mur, fordi han fik mange afvisninger og snakkede med Niels Hvid fra Hot Air Aps. Niels har også tænkt på det samme som HTIs leder. Vi starter et projekt. Det er vigtigt at sige, inden man har mulighed for at få tur i en varmluftballon, så skal man lave en kurv, som er egnet til mennesker med at handicap, og det er det projekt vi er i gang med. Vi mangler penge til at få det udlevet og spørger nogen om I vil støtte vores over over seje projekt.

Selvom man har et handicap, så har man samme muligheder som almindelige mennesker med at prøve sine kræfter og grænser af, og hvis man er et menneske, som mener ikke at man ikke har mulighed for at opleve noget spændende i livet, så må I overveje det en ekstra gang om man vil have et spændende liv selvom man har et handicap og det er derfor at HTI er hoppet ud i det projekt, for at fortælle at alle ting er mulige, selvom man har et handicap, selvom  man skal finde ud af nogen forskellige løsninger. Men HTIs leder mener at alt er muligt.

Hvis I ikke ved, at Handi Travel Info er en rejseorganisation for mennesker med et handicap i Danmark og i udlandet, og vi prøver hele tiden at udvikle vores hjemmeside og og også hvad vi tilbyder, og det med varmluftballon, det er et af mange tiltag, som vi synes selv er spændende at tilbyde

Vi kender ikke nogen, der tidligere har prøvet at få mennesker med et handicap op i en luftballon - så det vil vi, men det er dyrt. Sikkerheden skal være i top og noget skal specialfremstilles. Vi søger derfor økonomisk hjælp og ideer til at skaffe penge, så projektet kan blive til virkelighed.

I kan kontakte HTIs leder John Busk Sørensen for at høre mere om projektet.

Skriv til jbs@handi-travel-info.dk eller ring til os på tlf. 2175 5628 eller mobil 4018 1456.

Se pressemeddelelsen her

 

Du kan også støtte projektet ved at overføre et beløb til vores konto mkr. Luftballon

Vores kontooplysninger:

Jyske Bank
Reg.nr.: 5077
Konto nr.: 0001232498